Hos oss kan du anlita en personlig tränare, tillsammans jobbar ni långsiktigt efter dina förutsättningar och mål. Tester, som berör de mål du har, utförs och därefter skapas ett effektivt och personligt träningsprogram som är riktat mot de mål du har satt upp tillsammans med din tränare.

En personlig tränare kan hjälpa dig med:

  • Viktminskning
  • Viktökning
  • Förbättra konditionen
  • Tona ner/stärka kroppen
  • Rörlighetsträning
  • Grenspecifik träning
  • Kost

Heidie Johansson

Gislaved@atlaskotan.net
Tel:073-1801935

Hejsan Heidie heter jag. Jag brinner för träning och hälsa är inne på mitt tionde år som terapeut och mitt fjärde år som Personlig Tränare. Min styrka är att jag har en bred kunskap inom hälsa, coachning och friskvård mitt fokus är att hjälpa dig att må bra inifrån och ut, få mer energi och att du når dina mål. Tveka inte, låt mig hjälpa dig att komma i form, din hälsa är mitt fokus!

Är själv allsidig i min träning utövar alltifrån spinning till yoga tycker om att skapa balans i kropp & själ.

”Personlig träning innebär för mig att jag inspirerar och coacha dig till att nå dina träningsmål utifrån dig och dina förutsättningar. Vi utgår alltid från dig var du än befinner dig, nybörjare, vältränad eller någonting annat. Jag drivs av att se dig lyckas att nå dina mål och följa dig på vägen mot detta ”

Utbildningar:

Licensierad Personlig Tränare, cert. löpcoach, cert.KBT & ACC coach, cert. Livscoach, cert. Stress/Mindfullness/Meditation/Qigong coach, gruppinstruktör i spinning, Soma move och power yoga, triggerpunktsmassage, alternativterapeut, Access Bars energy och massageterapeut.

Mikaela Flack

Mikaela.flack@clubgymplus.se
Tel: 070-2705162

Mitt namn är Mikaela Flack, jag jobbar som Personlig Tränare! Jag bara älskar mitt yrke, jag har själv gjort en stor livsstilsförändring! Jag vet vad det innebär att ha gjort det och vad man får för vinst av det! Jag tränar själv väldigt allsidig träning men favoriten är styrkelyft.

När du kommer till mig ser jag till att ta reda på just dina mål! Ditt mål är mitt mål! Jag gör tester, mätningar och funktionsanalyser, samt ger kostrekommendationer. Allt för att kunna bygga en bra bas för dig att stå på!

Jag ser det som att investera år i ditt eget liv, vem vill inte det liksom?! Tveka inte att kontakta mig för rådgivning!

Utbildningar:

Anatomi, Träningsinstruktör, Licensierad Personlig Tränare och Kostrådgivare by The Academy

Isabell Karlsson

Beella_92@hotmail.com
Tel: 070-3282455

 Isabell Karlsson 28 år

•Träning •Hälsa •Välmående

Är dom tre pelarna jag utgår ifrån. Med mitt fokus på dej och med hjälp av min kunskap kommer vi nå dina mål!

Utbildningar:

PT Löpcoach, Fystränare, Massör, svenskklassisk- samt idrottsmassage.

Rasmus Andersson

Rasse0006@gmail.com
Tel: 0708972613

Hej, mitt namn är Rasmus Andersson och jobbar som personlig tränare och kostrådgivare. Jag har hållit på med massor av olika sporter och gymträning länge och vet hur viktigt det är med träningen för att kunna prestera bra och undvika skador. Utöver innebandy som jag spelar just nu, tränar jag styrketräning men även mycket kondition.

Träning för mig innebär en hållbar framtid. Att kunna minska skador, sjukdomar och massor med annat med träning är helt fantastiskt. Med dig i fokus och med ett träningsmål ser vi till att skapa en bra framtid. Det handlar som sagt inte om 16 weeks of hell utan 365 dagar of well!

Behöver du hjälp med att börja träna eller utvecklas ifrån där du är idag. Tveka inte att höra av dig, jag hjälper dig gärna!

Utbildningar:

Anatomi, Träningsinstruktör, Licensierad Personlig Tränare och Kostrådgivare by The Academy