Gruppträning

Bokningsregler

Du kan boka pass 7 dagar i förväg.

Senaste tid för avbokning är 8 timmar innan passet startar. Är det så att du inte avbokar dina pass när du får förhinder, så debiteras du 100 kr.

Boka här under

Gruppträningspass vi har på Club Gym+

BODYPUMP

Ett styrkepass i grupp, där vi använder skivstänger och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett utmanande men enkelt sätt.

INSTRUKTÖR

Sanela Kazic

LES MILLS CORE

Les Mills Core är en form av bålträning där du använder gummiband, vikter och din egen kroppsvikt som redskap. Passet förbättrar din träningsnivå och stärker din kropp.

INSTRUKTÖR

Stefan Rosander

+LOSE FAT BURNING

Ett pass med fokus på konditionsträning. Vi använder oss av olika konditionsmaskiner såsom rodd, stalk, crosstrainer och löpband, med olika intervaller. Passet passar alla! Man gör det till sitt eget bästa!

INSTRUKTÖR

Henrik Roos

+WORKOUT COMBAT

Detta pass kommer du få aktivera din kropp och huvudet med olika slag och sparka till fartfylld musik. I detta pass träna du effektivt kondition, koordination och styrka. I slutet lägger vi våran extra energi på träning för magmuskulaturen.

Alla kan vara med!

INSTRUKTÖR

Alina Ojeda-Fredholm

+SPINNING

Konditionsträning på cykel som är bra för cirkulationssystemet.

Passar alla.
Pulshöjande träning.

INSTRUKTÖRER

Mikael Johansson

Alina Ojeda-Fredholm

Madeleine Knezevic

Heidie Johansson

+INTERVALL PÅ CYKEL

Intervall på spinningcykel. Ett fettförbrännande pass.

Passar alla, man anpassar efter sitt eget tempo!

INSTRUKTÖRER

Stefan Rosander

HOIST CIRCLE

Styrketräning i cirkel på våra unika hoistmaskiner. Passets längd kan variera lite beroende på antalet deltagare, dock längst 45 min. Passar bra för nybörjare att komma in i styrketräningens värld, men också för erfarna som vill ha lite push! Kom gärna 5-10 minuter innan passet börjar för egen uppvärmning på en av våra konditionsmaskiner

INSTRUKTÖR

Berat Shabani

+POWERYOGA

I Poweryoga så tränar man styrka, balans, rörlighet, smidighet och andning. Träningsformen renar också kroppen från slaggprodukter, minskar spänning runt leder och i musklerna. Yoga kommer ursprungligen från Indien och har funnits i över 5000 år. Passar alla anpassas efter individen.

INSTRUKTÖR

Heidie Johansson

+YOGA & MIND

Yoga & Mind är ett pass med djup stretch i en harmonisk takt. Passar för dig som vill en lugn stund där vi fokuserar på rörelser och avslappning.

INSTRUKTÖR

Katarina Dojcinovska

+HIIT

Högintensiv träning med fokus på korta intervaller. Förbättrar styrka och kondition, ökar fettförbränning. Ett pass med fokus på hela kroppen som passar alla oavsett träningsnivå!

INSTRUKTÖR

Tanja Burazor

+TABATA

Högintensiv intervallträning med fokus på korta intervaller (20 sek) där vi varvar konditionsövningar med styrkeövningar. Perfekt för dig som vill ha en intensiv utmaning för dina muskler och samtidigt få upp flåset.

Passar alla oavsett träningsnivå.

INSTRUKTÖR

Tanja Burazor

+BOOTY BURN

Ett pass där vi använder minibands som redskap och jobbar med vår största muskel Gluteus Maximus (rumpan) och dess sidor. Passet passar alla. Vi jobbar i intervaller med exempel 40/20 sek.

INSTRUKTÖR

Tanja Burazor

+”300 SPARTANS”

“300 Spartan” är ett pass med funktionell träning och betyder ändamålsenlig eller praktisk, och att träna funktionellt, ja det innebär att man tränar på ett sådant sätt att man utsätter kroppen för övningar som man kan tänkas ha nytta av i det dagliga livet. Funktionell Träning är helt enkelt styrketräning i naturliga rörelse. Alla kan vara med, både som ny till erfaren.

INSTRUKTÖR

Tanja Burazor

+TRÄNINGSGLÄDJE FÖR ALLA

Vi kombinerar kondition, styrka och  rörlighet, Vi utmanar din uthållighet, smidighet och balans genom statiska och dynamiska positioner.Passar både nybörjare och vana deltagare.

INSTRUKTÖR

Mikael Johansson

ZUMBA

Perfekt för Alla och alla kroppar!

Varje Zumbaclass är utformad för att föra människor samman för att svettas på.®

Hur det fungerar

Vi tar bort “arbetet” från träningen genom att blanda lågintensiva och högintensiva rörelser för en pausstil, kaloriförbrännande dansträningsfest. När de latinska och världsrytmerna tar över ser du varför ZumbaFitness -klasser ofta kallas träning i förklädnad. Supereffektivt? Check. Superkul? Kontrollera och kontrollera.®

Fördelar

Ett totalt träningspass, som kombinerar alla delar av konditionen – konditionsträning, muskelkonditionering, balans och flexibilitet, ökad energi och en seriös dos av fantastisk varje gång du lämnar klassen

INSTRUKTÖR

Valentina Quinci